Ridehusregler:

Alle der benytter Taps Rideklubs facilitere skal være medlem af klubben, eller betale gæstekort.

I Taps Rideklub sætter vi pris på, at man informere de andre ryttere i hallen, om at man åbner porten.

Vi rider altid venstre mod venstre.

For at passe bedst muligt på vores bund samler vi altid op efter vores heste i hallen – vi har opsamlingsgrej i hallen. Der stå også en rive hvis du er kommet til at lave lidt dybe spor i bunden.

Det er tilladt, at trække med sin hest i grime i hallen – dog kun hvis du har 100% kontrol over den.

Når der er undervisninger i hallen er der begrænsning på maks. 6 rytter i hallen og igen trækning af heste.

Longering.

Longering kun i tidsrum, når der ikke er booket tid

Hesten skal som minimum logeres i trense

Du skal altid bevæge dig frem og tilbage i ridehuset, så hele banen bliver benyttet.

Det er ikke ok at "afkrudte" din hest i longen, hesten skal hele tiden være i kontrol.

RIV altid efter dig efter longering

Der må maks. være 2 ridende ryttere ved longering.

Løse heste i ridehuset:

Er absolut forbudt, med mindre det er i forbindelse med løsspringning.

Egen underviser eller ny aktivitet?

Ønsker du en ny aktivitet i klubben eller at medbringe din egen underviser, skal du blot henvende dig til bestyrelsen.

Husk altid at sæt dig ind i sikkerhedsreglerne for Taps Rideklub.

Hold i dag