Dressur
Som medlem af Taps Rideklub kan du book en tid. Når der er booket dressurtid, er det kun rytter til hest der er kan benytte ridehallen. Max 8 rytter i hallen.

Dressur samtidig med undervisning
Af hensyn til dem der får undervisning, kan max. 3 rytter være aktive i hallen. Når der er undervisning er det kun rytter til hest der er kan benytte ridehallen.

Undervisning ved Claus
Husk du ved booking af ridehal, angiver du får undervisning i det pågældende tidsrum. Dette fungerer ikke som tidsbestilling hos den enkelte underviser, blot som indikation for hvornår du befinder dig i ridehallen.

Undervisning Nanna

Springning
Torsdag i tidsrummet 18.00 - 22.00, lørdag fra 12.00-14.00 samt søndag 11.00 - 14.00 er det muligt at booke springtider. Max. 2 rytter i hallen. Torsdag i ridsrummet 18.00-19.30 er reserveret til springundervisning.
Hold i dag