Brug af booking

Bookingsystemet er for medlemmer af Taps Klub.

Bookingsystemet er til for at skabe et overblik i brugen af ridehuset.

Du kan gennemse hvornår aktiviteten i ridehuset er højest og hvornår du kan træne med god plads.

Der er oprettet forskellig bookingmuligheder på vores bookingside.

Er der ikke booket tid i hallen, kan hallen frit benyttes til ridning, longering, bomtræning, horsemanship m.m.

For at gennemføre bookingen skal du trykke betal. Det koster dig ikke noget, så længe du har husket at betale kontingent samt halkort.

1) Dressur

Her er det muligt at booke træningstid, hvor der max. er 8 rytter og ingen andre aktiviteter i ridehuset. Finder du ikke den tid som du søger, kan det være den er optaget eller findes under en af de andre bookingmenuer.

2) Dressur samtidig med undervisning

Her er der plads til tre ryttere udover de tre som er tilmeldt undervisning.

3) Undervisning ved Claus

Claus underviser i klubben fast hver onsdag, men han kommer også i klubben mandag. Det er muligt for tre ryttere at booke sig på samme tid. Det er vigtigt at ryttere som deltager i undervisning booker sig på, så andre ryttere i klubben kan se hvornår undervisning finder sted.

4) Undervisning ved Nanna

Nanna underviser i klubben hver søndag. Det er muligt for tre ryttere at booke sig på samme tid. Det er vigtigt at ryttere som deltager i undervisning booker sig på, så andre ryttere i klubben kan se hvornår undervisning finder sted.

5) Springning

Det er muligt at booke springtid hver torsdag, lørdag og søndag. Der er muligt for to ryttere at booke sig på samme tid. Det er vigtig at ryttere der ønsker at spring booker tid. Så andre ryttere ved, at de ikke kan komme i hallen på det pågældende tidspunkt.

Hold i dag