Brug af booking

Bookingsystemet er for medlemmer af Taps Klub.  

Bookingsystemet er til for at skabe et overblik i brugen af ridehuset. 

Du kan gennemse hvornår aktiviteten i ridehuset er højest og hvornår du kan træne med god plads.

Er der ikke booket tid i hallen, kan hallen frit benyttes til ridning, longering, bomtræning, horsemanship m.m. (Hvis dette er i tidsrummet "Prime-Time", hvor hallen er forbeholdt dressur og motionsridning, skal longering, bomtræning og lignende ophøre)

Hvad?For at gennemføre bookingen skal du trykke betal. Det koster dig ikke noget, så længe du har husket at betale kontingent samt halkort.  


1) Dressur

Her er det muligt at booke træningstid, hvor der max. er 8 rytter og ingen andre aktiviteter i ridehuset. Finder du ikke den tid som du søger, kan det være den er optaget eller findes under en af de andre bookingmenuer.

 2) Springning

Det er muligt at booke springtid hver torsdag og søndag. Der er muligt for to ryttere at booke sig på samme tid. Det er vigtig at ryttere der ønsker at spring booker tid. Så andre ryttere ved, at de ikke kan komme i hallen på det pågældende tidspunkt. Spring skal bookes senest 24 timer før, eller har andre ret til at booke ridning eller andet i springtiden. OBS: Der skal bookes både her på siden og i klubbens facebook gruppe (Taps Rideklub). 


 

 

Hold i dag

Instagram